Vers Fruit Cocktail Bar
hoek


Voorwaarden

Enkele bijzonderheden en voorwaarden waar u rekening mee dient te houden wanneer u de Cocktail Bar boekt:

Bijzonderheden en Algemene Voorwaarden Cocktail Bar:
* Genoemde prijzen op deze site zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden.
* Genoemde prijzen op deze site zijn tevens geldig voor Nederland. Voor aanvragen naar buitenland kunt u vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.
* De gebruikte materialen zijn duurzaam en voor de rieten bar is fsc hout gebruikt.
* Van 1 oktober tot en met 1 april zullen wij de cocktail bar niet buiten, maar alleen binnen uitvoeren. Bij slechte weeromstandigheden is het aan opdrachtgever om te zorgen voor hoog genoeg onderdak. Bij regen en wind worden de werkzaamheden gestaakt.
* In de zomer hebben wij de mogelijkheid voor een zwarte tentje om achter de bar op te zetten, zodat de shakers droog kunnen werken. Vriendelijk verzoek dan te zorgen voor een wind-luwe locatie.
* Voor werkruimte verzoeken wij graag de volgende maten aan te houden van minimaal 3 m. hoog, 4 m. breed en 3 m. diep.
De bar zelf 2,10 x 1 meter en 2,5 meter hoog.
* De bar dient tegen een muur of achtergrond doek geplaatst te worden ivm werktafel en geen doorloop mogelijkheden voor derden. Dit in verband met messen en niet in de weg lopen tijdens de uitvoer.
* Na 250 glazen betaald u per glas € 0,75 exclusief 9% btw op nacalculatie. Bij de alcoholische bar is dit € 1,50 exclusief 21% btw per glas.
* Informeer bij uw gemeente of een drank vergunning nodig is. Fun & Party Match is in bezit van diploma Cafébedrijf en Sociale Hygiëne en Certificaat HACCP.
* U dient te zorgen voor voldoende consumpties en eventueel lunch of diner (afhankelijk van uitvoertijd) voor 2 personen alsmede een afgesloten kleedruimte.
* Onze Cocktail Bar dient in de buurt van een afwas gelegenheid te staan of i.g. binnen 50 meter. Toilet wasgelegenheden voldoen niet aan onze en de algemeen geldende HACCP hygiëne eisen.
* U dient te zorgen voor 2 parkeerplaatsen in de directe omgeving van de locatie. Indien men op locatie alleen betaald kan parkeren zijn deze kosten voor rekening van contractant 1.
* Indien de Cocktail Bar niet op begane grond uitgevoerd kan worden, dient u te zorgen voor een goederen lift met een minimale afmeting van 2,60 meter. Wij zullen dan € 50,- excl. 21% BTW aan tilkosten doorberekenen. Tevens verzoeken wij u om te zorgen voor 2 man hulp. We kunnen hierdoor onze mobiele buffetkar waar de koelvitrine op staat niet mee nemen.
* Het afval (fruit, bekertjes etc) willen wij graag op locatie achterlaten.
* Onze medewerkers zullen ongeveer 1,5 uur van te voren arriveren en opbouwen. Afbreken lukt meestal binnen een uur.
* U dient te zorgen voor 2 aparte stroomgroepen voor 3 x 220 Volt 1.500 watt stroomaansluitingen binnen 25 meter van uitvoerplaats.hoekje
hoek


Beschikbaarheid checken


Na een beschikbaarheid check sturen wij u een berichtje. Gaat u daarmee akkoord dan ontvangt u van ons een contract. U vindt hier meer uitleg over het boekingsproces.

U kunt contact met ons op nemen door een berichtje te sturen naar info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555.
Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.

U ontvangt van ons een reactie (normaal gesproken) binnen een paar uur en maximaal 24 uur. Vaak ook op zaterdag.

Ontvang onze prijslijst en nieuwsbriefhoek
hoek


Uitleg boekingsproces

Optie plaatsen

Offerte aanvraag, optie plaatsen of definitieve boeking doorgeven kan ook doormiddel een mail te sturen of ons te bellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte of optie. Een optie blijft 14 dagen geldig, bij drukte 7 dagen. Deze vervalt automatisch, tenzij op tijd aangegeven en het item nog beschikbaar is. De voorwaarden die van toepassing zijn op het gevraagde entertainment kan u toegestuurd worden.

Voor het verlonen van artiesten hebben wij een Inhoudingsplichtigenverklaring in bezit. De Belastingdienst heeft deze afgegeven als bewijs van het doen van Loonheffingen aangifte en de afdracht van Sociale Lasten.Contract/ Factuur

Bij het definitief maken van een vrijblijvende optie ontvangt u digitaal een contract. 1 exemplaar zien wij graag getekend retour. Daarna ontvangt u een exemplaar met onze handtekening bedoeld voor uw administratie.
Ongeveer een maand voor evenementendatum ontvangt u de factuur, welke uiterlijk 2 weken voor evenementendatum betaald dient te zijn.

Alle genoemde bedragen op deze site zijn onder voorbehoud en exclusief BTW.

Privacy

In het kort: wij verzamelen alleen n.a.w. gegevens, telefoonnummer en rekeningnummer ten behoeve van de uitvoer van uw entertainment aanvraag. Deze worden niet afgestaan aan derden en 7 jaar bewaard voor de Belastingdienst. Een kopie van onze Privacy Procotol is op te vragen. U ontvangt de Nieuwsbrief alleen als u hier explicitiet toestemming voor heeft gegeven via het contactformulier. Wanneer u na afloop van de uitvoer een evaluatie invult, wordt u privenaam niet genoemd, alleen uw bedrijfsnaam of een omschrijving ervan.hoek
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021
Social Media www.kindercocktailbarbar.nl
Social Media www.kindercocktailbar.nl