Vers Fruit Cocktail BarTropical PartyTropische DJ/ Drive-in-Show

De Dj in Hawaï blouse draait tijdens de Tropical Party Drive-In-Show songs als Lambada, Summerjam, Rock-a-Hula Baby, Let The Sun Shine, Fiesta, Disco Samba, Waka Waka van Shakira, Mr. Saxobeat, Hot Hot Hot, Rise Up van Yves Larock, California Gurls van Katie Perry en Snoop Dogg etc.

Onder genot van een vers fruit cocktail met een klein scheutje alcohol en een hawaii ketting geniet u van een live Limboshow van 20 min. met 3 prachtige vrouwen.

Uw locatie wordt aangekleed met Palmbomen en een tropische discobar. Bij de ingang kunt u 100 Hawaï kettingen aan uw gasten uitdelen.Tropische Cocktail Bar met alcohol huur je bij www.tropicalcocktailbar.nl Vegetarische Cocktail Bar www.tropicalcocktailbar.nl

Prijs op aanvraag.
Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.
Voor meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.Een Tropical Party boek je bij www.tropicalcocktailbar.nl Tropische Cocktail Bar huren www.tropicalcocktailbar.nl Limboshow, Sambashow of Vuurspuw show huur je bij www.tropicalcocktailbar.nl

Limbo, Samba of Vuurspuw Show

Tropische klanken komen u tegemoet. Een aaneenschakeling van actie, sensatie en verrassing.

2 of 3 mooie spontane meiden brengen hun show met zoveel enthousiasme dat het publiek totaal gefascineerd zal zijn. Deze Limboshow is werkelijk uniek! 1 x 20 min. show.

Als alternatief kunnen wij de show van Laura en haar danseressen van 1 x 25 minuten aanbieden, aansluitend met een Vuurspuw show.
Uit te breiden met een buikdanseres met slangen act.

Prijs op aanvraag. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.

Voor meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.Limboshow boeken www.tropicalcocktailbar.nl Slangenact boeken www.tropicalcocktailbar.nl Tropische dj boeken www.tropicalcocktailbar.nl

Percussie workshop

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te verbinden en ze in een ritme te krijgen. De mensen brengen de energie in de groep en krijgen die terug. Dat is de Percussie workshop...het is de synergie tussen een individu en een groep.

De groepsenergie verhoogt die van het individu, als groepslid geef je meer energie dan als individu, de cirkel is rond! Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.

Een Percussie workshop huur je bij www.tropicalcocktailbar.nl

Referentie: "Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning." Directeur Ten Cate Modebedrijf.

Prijs op aanvraag. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.

Voor meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.Tropische Kinder Party

2 uur lang is een heuse Tropische Kinderdisco aanwezig. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 1 of 2 tropisch gekleedde Dj's aanwezig. De kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40, Nickelodeon, Jetix, K3, Studio 100 repertoire enz.

Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole kinderdisco met natuurlijk goed geluid, diverse lichteffecten, rookmachine en stroboscoop. Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren spelen we ook veel gave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. We zorgen ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten!

Een Tropische Kinder Party boek je bij www.kindercocktailbar.nl

Losse huur: € 795,- Exclusief reiskosten en 21% BTW.

Gecombineerd met Tropische Kinder Cocktail Bar: € 1.395,-

Geluid en licht tot ongeveer 100 kinderen, Inclusief dj + apparatuur en 2 cocktail shakers + rieten kraam 200 vers fruit cocktails. Exclusief 6 en 21% BTW.

Voor meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.

Zoek je nog een mooie vakantie reis naar tropische oorden? Check dan eens www.travel-and-sleep.com