Vers Fruit Cocktail Bar
hoek


Tropical Party

Creër Tropische Oorden gewoon op uw locatie.
Een Tropisch themafeest met DJ, Papegaaien, Vers Fruit Cocktail Bar, Limbo danseressen, Fotoshoot, Hawaii decoratie en Percussieworkshop.

Per entertainment vindt u hieronder meer iinformatie. Wij kunnen een heel themafeest voor u verzorgen of een los onderdeel leveren.
Deze website is een onderdeel van evenementen- en entertainmentbureau Fun & Party Match.

hoekje
hoek

Tropische DJ set

De Dj in Hawaï blouse draait tijdens de Tropical Party Drive-In-Show songs als Lambada, Summerjam, Rock-a-Hula Baby, Let The Sun Shine, Fiesta, Disco Samba, Waka Waka van Shakira, Mr. Saxobeat, Hot Hot Hot, Rise Up van Yves Larock, California Gurls van Katie Perry en Snoop Dogg etc.

De volwassen versie is met een professionele DJ, met complete dj set inclusief verlichting, parasols en drumvaten als decoratie.

De kinder versie is met een DJ in Hawaii outfit en eigen dj set. Geen decoratie.
Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren spelen we ook veel gave spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. We zorgen ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten!

Tropical Party © www.tropicalcocktailbar.nl Tropisch feest © www.tropicalcocktailbar.nl Interactieve limbo show © www.tropicalcocktailbar.nl Tropical Kinder Party © www.tropicalcocktailbar.nl

Prijs op aanvraag. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.hoek
hoek


Limbo, Samba of Vuurspuw Show

Tropische klanken komen u tegemoet. Een aaneenschakeling van actie, sensatie en verrassing.

2 of 3 mooie spontane meiden brengen hun show met zoveel enthousiasme dat het publiek totaal gefascineerd zal zijn. 1 x 20 minuten show.

Buikdanseres met Slangen act

Als alternatief kunnen wij de show van Laura en haar danseressen van 1 x 25 minuten aanbieden, aansluitend met een Vuurspuw show.
Uit te breiden met een buikdanseres met slangen act.

Prijs op aanvraag. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.

Limbo show © www.tropicalcocktailbar.nl Slangen act © www.tropicalcocktailbar.nl Interactieve limbo show © www.tropicalcocktailbar.nl Limbo act en Vuurspuwer © www.tropicalcocktailbar.nl

hoek
hoek


Papegaaien show met fotoshoot

Alfredo Lorenzo is van kinds af aan opgegroeid met dieren. Hij komt uit een rasechte circus familie die al sinds Napoleon optreden.

Alfredo heeft zijn papegaaien trucjes geleerd en laat ze graag aan het publiek zien. Zelf is hij ook een bekend illusionist met talloze grote optredens op zijn naam in binnen en buitenland.

Publiek mag ook met de papegaaien en Alfredo en zijn in Hawaii outfit geklede assistenten op de foto.
De foto wordt door een fotografe gemaakt en direct uitgeprint.

Prijs op aanvraag. Deze act kan op maat gemaakt worden. Met of zonder trucjes, illusieshow en assistenten.
Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.

Fotoshoot met papegaaien © www.tropicalcocktailbar.nl Alfredo Lorenzo met papegaaien show © www.tropicalcocktailbar.nl Fotoshoot met papegaaien © www.tropicalcocktailbar.nl

hoek
hoek


Percussie- of Djembe Workshop

Drummen is een krachtige manier om mensen aan elkaar te verbinden en ze in een ritme te krijgen. De mensen brengen de energie in de groep en krijgen die terug. Dat is de Percussie workshop...het is de synergie tussen een individu en een groep.

De groepsenergie verhoogt die van het individu, als groepslid geef je meer energie dan als individu, de cirkel is rond! Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.

Percussie workshop boeken © www.tropicalcocktailbar.nl Percussie workshop tijdens tropisch feest © www.tropicalcocktailbar.nl Percussie show © www.tropicalcocktailbar.nl Percussie instrumenten © www.tropicalcocktailbar.nl

Referentie: "Mijn welgemeende complimenten voor de wijze waarop jullie inhoud hebben weten te geven aan de gewijzigde kwantitatieve situatie! Van binnenkomst tot afscheid: alles klopt tot in perfectie! De stemming was bijzonder goed; iedereen vermaakte zich uitstekend en alle onderdelen werden gewaardeerd. De percussie-sessie en de Piano Jam band vormden daarbij de absolute hoogtepunten! Bijzondere waardering mijnerzijds voor jullie continue aanwezigheid; als interne organisatie hebben wij ons volledig als gast kunnen gedragen! Het was een geslaagd feest, dankzij jullie voortdurende inspanning." Directeur Ten Cate Modebedrijf.

Prijs op aanvraag. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarvoor hebben wij datum, locatie en aantal gasten nodig.hoek
hoek


Trucage Fotografie

Gasten kiezen een thema basisfoto en vervolgens nemen zij plaats in een groene ministudio. Op spontane wijze wordt een foto gemaakt en binnen enkele ogenblikken staat u op een subtropisch strand, reis u in een busje met surfplank, staat u in een prachtige tuin of in de jungle tussen de papegaaien. De foto's worden voorzien van uw logo en direct op locatie uitgeprint.

Trucage fotografie met papegaai © www.tropicalcocktailbar.nl Trucage fotografie met bus en surfplank © www.tropicalcocktailbar.nl Trucage fotografie in tuin © www.tropicalcocktailbar.nl Trucage fotografie op het strand © www.tropicalcocktailbar.nl

€ 850,- 4 uur, exclusief reiskosten en 21% btw.
- De foto's worden direct uitgeprint op locatie (formaat 13 x 18 cm.)
- Om de foto kan een kader gemaakt worden passend bij uw evenement of logo.
- Keuze uit 4 basis foto's.
- Standaard inclusief 150 foto's. Per foto meer € 1,30.
- Benodigde werkruimte 4 x 4 meter en stroompunt.

Huren?

Voor boekingen en meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.hoek
Referenties
Algemene Voorwaarden + Privacy
Onderdeel van Evenementenbureau Fun & Party Match / 2021
Social Media www.kindercocktailbarbar.nl
Social Media www.kindercocktailbar.nl