Vers Fruit Cocktail BarEen cocktail bar op uw beursstand?Doen!

Voor meerdaagse beurzen en congressen kan de Cocktail Bar geboekt worden tegen voordelige prijzen. verwen uw beursbezoekers, standhouders, gasten en deelnemers met een vers fruit cocktail.

Inmiddels is bewezen dat als u iets speciaals heeft op de stand u meer en makkelijker gasten en geinteresseerde over de denkbeeldige drempel kunt trekken. Door middel van een opvallende tropische rieten bar met goed verzorgde en gekleedde cocktail shakers kunt u makkelijk een praatje met hen aangaan.

250 vers fruit cocktails per dag. Meer glazen kan van te voren afgesproken worden. De smoothie apparaten zijn niet geruisloos.

Passend bij uw kleuren?
De namen op de menukaart kunnen aangepast en passend gemaakt worden aan uw bedrijfsimago, kleuren en namen.
Ook de sloven van de cocktail shakers en bijvoorbeeld gekleurde lichtgevende ijsblokjes of gekleurde roerstaafjes kunnen in uw huiskleuren.

Enkele prijzen:
1 dag € 995,-
2 dagen geen € 1.990,- maar € 1.850,-
Gebaseerd op een beursdag van 10.00 tot 17.00 uur, inclusief 350 glazen (= 50 per uur), reiskosten en alles laten staan na 1e dag.
Exclusief 9% BTW.

We hebben ook de mogelijkheid om bakjes fruit uit te delen. Dit is uiteraard een stuk stiller. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Fun & Party Match is in bezit van diploma Cafébedrijf en Sociale Hygiëne en Certificaat HACCP.Een Vers Fruit Cocktail Bar voor op uw beursstand huren www.tropicalcocktailbar.nl Vers Fruit op uw beursstand www.tropicalcocktailbar.nl Bakjes fruit uitdelen vanuit een tropisch rieten bar www.tropicalcocktailbar.nl

Voor boekingen en meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.

Bakjes fruit uitdelen

Een stuk stiller is bakjes fruit uitdelen.

Tijdens congressen en beurzen kan het zijn dat het gelijk van de smootie makers erg overheerst.

Toch iets gezonds uitdelen namens uw bedrijf? Het vers gesneden fruit wordt in kleine bakjes gedaan en met een vorkje geserveerd.
Achter de bar staat een buffetkarretje met daarop een koelvitrine om het fruit schoon en koel te bewaren.

Zo hebben wij voor de Bovag een dag lang tijdens een congres in Corpus 'Reis door de Mens' in Leiden gestaan.

Richtprijs € 975,- Gebaseerd op een beursdag van bijvoorbeeld 10.00 tot 17.00 uur, inclusief 250 bakjes fruit en reiskosten.
Exclusief 9% BTW.

Voor boekingen en meer informatie kunt u mailen met info@funenpartymatch.nl of bel 0186-694555. Of maak gebruik van het externe, maar beveiligde contactformulier van Fun & Party Match.